prikaz prve stranice dokumenta Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane

Horvat, Jelena
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Horvat, J. (2016). Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683

Horvat, Jelena. "Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683

Horvat, Jelena. "Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683

Horvat, J. (2016). 'Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683

Horvat J. Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2016 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683

J. Horvat, "Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.