Horvat, J. (2016). Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683
Horvat, Jelena. "Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683
Horvat, Jelena. "Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683
Horvat, J. (2016). 'Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 24.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683
Horvat J. Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2016 [pristupljeno 24.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683
J. Horvat, "Alergije podrijetlom od hrane i poboljšanje kvalitete bjelančevina iz novih izvora hrane", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:261683