Kardaš, M. (2017). Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337
Kardaš, Marija. "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337
Kardaš, Marija. "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337
Kardaš, M. (2017). 'Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337
Kardaš M. Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337
M. Kardaš, "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337