prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre

Kardaš, Marija
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Kardaš, M. (2017). Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš, Marija. "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš, Marija. "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš, M. (2017). 'Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš M. Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

M. Kardaš, "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.