Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre

Marija Kardaš (2017)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Kardaš, M. (2017). Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš, Marija. "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš, Marija. "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš, M. (2017). 'Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 22.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš M. Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 22.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

M. Kardaš, "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337