završni rad
Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre

Marija Kardaš (2017)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad...

Kardaš, M. (2017). Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš, Marija. "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš, Marija. "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš, M. (2017). 'Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

Kardaš M. Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337

M. Kardaš, "Ispitivanje gotovih obroka obzirom na mikrobiološke parametre", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:644337