prikaz prve stranice dokumenta Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda

Čurčić, Ivana (2017)
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Čurčić, I. (2017). Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291

Čurčić, Ivana. "Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291

Čurčić, Ivana. "Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291

Čurčić, I. (2017). 'Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 03.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291

Čurčić I. Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 03.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291

I. Čurčić, "Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.