Čurčić, I. (2017). Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291
Čurčić, Ivana. "Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291
Čurčić, Ivana. "Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291
Čurčić, I. (2017). 'Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 20.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291
Čurčić I. Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 20.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291
I. Čurčić, "Označavanje meda i ostalih pčelinjih proizvoda", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379291