završni rad
Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli

Ines Ljuca (2017)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad...

Ljuca, I. (2017). Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481

Ljuca, Ines. "Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481

Ljuca, Ines. "Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481

Ljuca, I. (2017). 'Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 22.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481

Ljuca I. Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 22.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481

I. Ljuca, "Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481