prikaz prve stranice dokumenta Ashwagandha kao dodatak prehrani,- novi pogledi i trendovi u biljnim pripravcima na tržištu RH i EU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ashwagandha kao dodatak prehrani,- novi pogledi i trendovi u biljnim pripravcima na tržištu RH i EU

Sviben, Sara
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Sviben, S. (2024). Ashwagandha kao dodatak prehrani,- novi pogledi i trendovi u biljnim pripravcima na tržištu RH i EU (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:669464

Sviben, Sara. "Ashwagandha kao dodatak prehrani,- novi pogledi i trendovi u biljnim pripravcima na tržištu RH i EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:669464

Sviben, Sara. "Ashwagandha kao dodatak prehrani,- novi pogledi i trendovi u biljnim pripravcima na tržištu RH i EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:669464

Sviben, S. (2024). 'Ashwagandha kao dodatak prehrani,- novi pogledi i trendovi u biljnim pripravcima na tržištu RH i EU', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:669464

Sviben S. Ashwagandha kao dodatak prehrani,- novi pogledi i trendovi u biljnim pripravcima na tržištu RH i EU [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2024 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:669464

S. Sviben, "Ashwagandha kao dodatak prehrani,- novi pogledi i trendovi u biljnim pripravcima na tržištu RH i EU", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:669464

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.