prikaz prve stranice dokumenta Učinci i percepcija GMO hrane u modernom društvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Učinci i percepcija GMO hrane u modernom društvu

Sučić, Fran
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Sučić, F. (2024). Učinci i percepcija GMO hrane u modernom društvu (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:187479

Sučić, Fran. "Učinci i percepcija GMO hrane u modernom društvu." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:187479

Sučić, Fran. "Učinci i percepcija GMO hrane u modernom društvu." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:187479

Sučić, F. (2024). 'Učinci i percepcija GMO hrane u modernom društvu', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:187479

Sučić F. Učinci i percepcija GMO hrane u modernom društvu [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2024 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:187479

F. Sučić, "Učinci i percepcija GMO hrane u modernom društvu", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:187479

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.