prikaz prve stranice dokumenta Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu

Bičvić, Marija
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Bičvić, M. (2023). Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

Bičvić, Marija. "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

Bičvić, Marija. "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

Bičvić, M. (2023). 'Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

Bičvić M. Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

M. Bičvić, "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.