Bičvić, M. (2023). Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384
Bičvić, Marija. "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384
Bičvić, Marija. "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384
Bičvić, M. (2023). 'Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384
Bičvić M. Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384
M. Bičvić, "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384