Bičvić, M. (2023). Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384
Bičvić, Marija. "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384
Bičvić, Marija. "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384
Bičvić, M. (2023). 'Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu', Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384
Bičvić M. Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2023 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384
M. Bičvić, "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu", Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384