Žibek, T. (2023). NEGATIVNI ZDRAVSTVENI UČINCI AKRILAMIDA I ANALIZA U KEKSIMA, PECIVU I ŽITARICAMA ZA DORUČAK (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:251064
Žibek, Tiara. "NEGATIVNI ZDRAVSTVENI UČINCI AKRILAMIDA I ANALIZA U KEKSIMA, PECIVU I ŽITARICAMA ZA DORUČAK." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:251064
Žibek, Tiara. "NEGATIVNI ZDRAVSTVENI UČINCI AKRILAMIDA I ANALIZA U KEKSIMA, PECIVU I ŽITARICAMA ZA DORUČAK." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:251064
Žibek, T. (2023). 'NEGATIVNI ZDRAVSTVENI UČINCI AKRILAMIDA I ANALIZA U KEKSIMA, PECIVU I ŽITARICAMA ZA DORUČAK', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:251064
Žibek T. NEGATIVNI ZDRAVSTVENI UČINCI AKRILAMIDA I ANALIZA U KEKSIMA, PECIVU I ŽITARICAMA ZA DORUČAK [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:251064
T. Žibek, "NEGATIVNI ZDRAVSTVENI UČINCI AKRILAMIDA I ANALIZA U KEKSIMA, PECIVU I ŽITARICAMA ZA DORUČAK", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:251064