Mihaljević, K. M. (2022). Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953
Mihaljević, Katrin Minea. "Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953
Mihaljević, Katrin Minea. "Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953
Mihaljević, K. M. (2022). 'Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953
Mihaljević KM. Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2022 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953
K. M. Mihaljević, "Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953