Mihaljević, K. M. (2022). Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane (Master's thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953
Mihaljević, Katrin Minea. "Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953
Mihaljević, Katrin Minea. "Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953
Mihaljević, K. M. (2022). 'Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane', Master's thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 21 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953
Mihaljević KM. Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane [Master's thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2022 [cited 2024 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953
K. M. Mihaljević, "Potencijalna primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u konzerviranju hrane", Master's thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:078953