Mioč, K. (2022). Analiza akrilamida u čipsu i keksima LC-MS/MS tehnikom (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:700123
Mioč, Katarina. "Analiza akrilamida u čipsu i keksima LC-MS/MS tehnikom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:700123
Mioč, Katarina. "Analiza akrilamida u čipsu i keksima LC-MS/MS tehnikom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:700123
Mioč, K. (2022). 'Analiza akrilamida u čipsu i keksima LC-MS/MS tehnikom', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 16.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:700123
Mioč K. Analiza akrilamida u čipsu i keksima LC-MS/MS tehnikom [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2022 [pristupljeno 16.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:700123
K. Mioč, "Analiza akrilamida u čipsu i keksima LC-MS/MS tehnikom", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:700123