Pristup korisnicima matične ustanove
Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima
Zdravstveno veleučilište
Šota, S. (2021). Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
Šota, Stjepan. "Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
Šota, Stjepan. "Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
Šota, S. (2021). 'Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
Šota S. Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
S. Šota, "Policiklički aromatski ugljikovodici u dimljenim mesnim proizvodima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:765363
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.