Matešić, D. (2016). Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599
Matešić, Dorotea. "Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599
Matešić, Dorotea. "Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599
Matešić, D. (2016). 'Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 13.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599
Matešić D. Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2016 [pristupljeno 13.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599
D. Matešić, "Ispitivanje zdravstvene ispravnosti sireva obzirom na mikrobiološke kriterije na kraju proizvodnog procesa", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:451599