prikaz prve stranice dokumenta Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica

Vujnović, Filip
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Vujnović, F. (2019). Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović, Filip. "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović, Filip. "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović, F. (2019). 'Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Vujnović F. Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

F. Vujnović, "Analiza sadržaja soli u kruhu i pecivu nakon primjene novog nacionalnog Pravilnika o žitaricama i proizvodima od žitarica", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:224015

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.