Kruljac, D. (2019). HACCP kroz preduvjetne programe u proizvodnji pekarskih proizvoda (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:969834
Kruljac, Danijela. "HACCP kroz preduvjetne programe u proizvodnji pekarskih proizvoda." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:969834
Kruljac, Danijela. "HACCP kroz preduvjetne programe u proizvodnji pekarskih proizvoda." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:969834
Kruljac, D. (2019). 'HACCP kroz preduvjetne programe u proizvodnji pekarskih proizvoda', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:969834
Kruljac D. HACCP kroz preduvjetne programe u proizvodnji pekarskih proizvoda [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:969834
D. Kruljac, "HACCP kroz preduvjetne programe u proizvodnji pekarskih proizvoda", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:969834