Bezić, M. (2019). Namjerna i nenamjerna prisutnost glutena u hrani (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603776
Bezić, Maja. "Namjerna i nenamjerna prisutnost glutena u hrani." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603776
Bezić, Maja. "Namjerna i nenamjerna prisutnost glutena u hrani." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603776
Bezić, M. (2019). 'Namjerna i nenamjerna prisutnost glutena u hrani', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603776
Bezić M. Namjerna i nenamjerna prisutnost glutena u hrani [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603776
M. Bezić, "Namjerna i nenamjerna prisutnost glutena u hrani", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:603776