prikaz prve stranice dokumenta Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima

Krčelić, Iva
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Krčelić, I. (2019). Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

Krčelić, Iva. "Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

Krčelić, Iva. "Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

Krčelić, I. (2019). 'Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

Krčelić I. Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

I. Krčelić, "Praćenje prisutnosti alergena u prehrambenim proizvodima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:730233

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.