Ljuca, I. (2017). Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481
Ljuca, Ines. "Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481
Ljuca, Ines. "Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481
Ljuca, I. (2017). 'Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481
Ljuca I. Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481
I. Ljuca, "Novi izazovi u mikrobiološkoj kontroli hrane - enterohemoragična e.coli", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:888481