prikaz prve stranice dokumenta Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu

Bičvić, Marija
University of Applied Health Sciences

Cite this document

Bičvić, M. (2023). Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

Bičvić, Marija. "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

Bičvić, Marija. "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

Bičvić, M. (2023). 'Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu', Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 27 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

Bičvić M. Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2023 [cited 2024 April 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

M. Bičvić, "Primjena dobre higijenske prakse i načela HACCP sustava u slastičarstvu", Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:600384

Please login to the repository to save this object to your list.