prikaz prve stranice dokumenta Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda

Galović, Tena
University of Applied Health Sciences

Cite this document

Galović, T. (2023). Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

Galović, Tena. "Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

Galović, Tena. "Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

Galović, T. (2023). 'Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda', Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 16 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

Galović T. Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2023 [cited 2024 September 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

T. Galović, "Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda", Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

Please login to the repository to save this object to your list.