prikaz prve stranice dokumenta Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda

Galović, Tena
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Galović, T. (2023). Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

Galović, Tena. "Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

Galović, Tena. "Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

Galović, T. (2023). 'Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 16.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

Galović T. Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 16.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

T. Galović, "Važnost HACCP sustava u procesu prerade mlijeka i proizvodnji mliječnih proizvoda", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:769673

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.