Čulina, L. (2024). Određivanje sastava mesnih prerađevina s obzirom na vrstu mesa analizom DNA (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:692331
Čulina, Lorena. "Određivanje sastava mesnih prerađevina s obzirom na vrstu mesa analizom DNA." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:692331
Čulina, Lorena. "Određivanje sastava mesnih prerađevina s obzirom na vrstu mesa analizom DNA." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:692331
Čulina, L. (2024). 'Određivanje sastava mesnih prerađevina s obzirom na vrstu mesa analizom DNA', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:692331
Čulina L. Određivanje sastava mesnih prerađevina s obzirom na vrstu mesa analizom DNA [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2024 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:692331
L. Čulina, "Određivanje sastava mesnih prerađevina s obzirom na vrstu mesa analizom DNA", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:692331