Pristup korisnicima matične ustanove
Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije
Zdravstveno veleučilište
APA 6th Edition Milak, O. (2024). Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100
MLA 8th Edition Milak, Oriana. "Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100
Chicago 17th Edition Milak, Oriana. "Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100
Harvard Milak, O. (2024). 'Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100
Vancouver Milak O. Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2024 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100
IEEE O. Milak, "Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Podaci o radu