prikaz prve stranice dokumenta Provođenje mjera DDD u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Provođenje mjera DDD u prehrambenoj industriji

Klobučarić, Ivan
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Klobučarić, I. (2023). Provođenje mjera DDD u prehrambenoj industriji (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898356

Klobučarić, Ivan. "Provođenje mjera DDD u prehrambenoj industriji." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898356

Klobučarić, Ivan. "Provođenje mjera DDD u prehrambenoj industriji." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898356

Klobučarić, I. (2023). 'Provođenje mjera DDD u prehrambenoj industriji', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898356

Klobučarić I. Provođenje mjera DDD u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898356

I. Klobučarić, "Provođenje mjera DDD u prehrambenoj industriji", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:898356

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.