Gebih, E. (2023). Higijena voća i povrća i odnos potrošača prema takvoj vrsti hrane u trgovačkim centrima (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:183439
Gebih, Emina. "Higijena voća i povrća i odnos potrošača prema takvoj vrsti hrane u trgovačkim centrima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:183439
Gebih, Emina. "Higijena voća i povrća i odnos potrošača prema takvoj vrsti hrane u trgovačkim centrima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:183439
Gebih, E. (2023). 'Higijena voća i povrća i odnos potrošača prema takvoj vrsti hrane u trgovačkim centrima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:183439
Gebih E. Higijena voća i povrća i odnos potrošača prema takvoj vrsti hrane u trgovačkim centrima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:183439
E. Gebih, "Higijena voća i povrća i odnos potrošača prema takvoj vrsti hrane u trgovačkim centrima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:183439