prikaz prve stranice dokumenta Određivanje prisutnosti patulina u voćnim sokovima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje prisutnosti patulina u voćnim sokovima

Haramustek, Karla
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Haramustek, K. (2023). Određivanje prisutnosti patulina u voćnim sokovima (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:370143

Haramustek, Karla. "Određivanje prisutnosti patulina u voćnim sokovima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:370143

Haramustek, Karla. "Određivanje prisutnosti patulina u voćnim sokovima." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:370143

Haramustek, K. (2023). 'Određivanje prisutnosti patulina u voćnim sokovima', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:370143

Haramustek K. Određivanje prisutnosti patulina u voćnim sokovima [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:370143

K. Haramustek, "Određivanje prisutnosti patulina u voćnim sokovima", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:370143

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.