prikaz prve stranice dokumenta Prisutnost akrilamida u hrani s prijedlogom preporuka za njegovo smanjenje
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Prisutnost akrilamida u hrani s prijedlogom preporuka za njegovo smanjenje

Ilinić, Sara
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Ilinić, S. (2023). Prisutnost akrilamida u hrani s prijedlogom preporuka za njegovo smanjenje (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:816569

Ilinić, Sara. "Prisutnost akrilamida u hrani s prijedlogom preporuka za njegovo smanjenje." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:816569

Ilinić, Sara. "Prisutnost akrilamida u hrani s prijedlogom preporuka za njegovo smanjenje." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:816569

Ilinić, S. (2023). 'Prisutnost akrilamida u hrani s prijedlogom preporuka za njegovo smanjenje', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:816569

Ilinić S. Prisutnost akrilamida u hrani s prijedlogom preporuka za njegovo smanjenje [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:816569

S. Ilinić, "Prisutnost akrilamida u hrani s prijedlogom preporuka za njegovo smanjenje", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:816569

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.