Šušnjar, M. (2022). Prikaz metoda dokazivanja i određivanja broja najčešćih patogena u hrani (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:317072
Šušnjar, Marija. "Prikaz metoda dokazivanja i određivanja broja najčešćih patogena u hrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:317072
Šušnjar, Marija. "Prikaz metoda dokazivanja i određivanja broja najčešćih patogena u hrani." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:317072
Šušnjar, M. (2022). 'Prikaz metoda dokazivanja i određivanja broja najčešćih patogena u hrani', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:317072
Šušnjar M. Prikaz metoda dokazivanja i određivanja broja najčešćih patogena u hrani [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2022 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:317072
M. Šušnjar, "Prikaz metoda dokazivanja i određivanja broja najčešćih patogena u hrani", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:317072