prikaz prve stranice dokumenta Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani

Sajković, Julijana
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Sajković, J. (2019). Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340

Sajković, Julijana. "Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340

Sajković, Julijana. "Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340

Sajković, J. (2019). 'Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 18.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340

Sajković J. Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 18.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340

J. Sajković, "Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.