Pristup korisnicima matične ustanove
Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani
Zdravstveno veleučilište
APA 6th Edition Sajković, J. (2019). Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
MLA 8th Edition Sajković, Julijana. "Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
Chicago 17th Edition Sajković, Julijana. "Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
Harvard Sajković, J. (2019). 'Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 01.04.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
Vancouver Sajković J. Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 01.04.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
IEEE J. Sajković, "Javnozdravstveni aspekt prisutnosti odabranih kontaminanata u hrani", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:379340
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Podaci o radu