Pristup korisnicima matične ustanove
Laboratorijski uzgojeno meso - ekološki i javnozdravstveni značaj
Zdravstveno veleučilište
APA 6th Edition Pavlović, M. (2019). Laboratorijski uzgojeno meso - ekološki i javnozdravstveni značaj (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:241106
MLA 8th Edition Pavlović, Matea. "Laboratorijski uzgojeno meso - ekološki i javnozdravstveni značaj." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:241106
Chicago 17th Edition Pavlović, Matea. "Laboratorijski uzgojeno meso - ekološki i javnozdravstveni značaj." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:241106
Harvard Pavlović, M. (2019). 'Laboratorijski uzgojeno meso - ekološki i javnozdravstveni značaj', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 27.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:241106
Vancouver Pavlović M. Laboratorijski uzgojeno meso - ekološki i javnozdravstveni značaj [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 27.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:241106
IEEE M. Pavlović, "Laboratorijski uzgojeno meso - ekološki i javnozdravstveni značaj", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:241106
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Podaci o radu