prikaz prve stranice dokumenta Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s  hranom
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom

Stanić, Magdalena Magda (2018)
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Stanić, M. M. (2018). Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

Stanić, Magdalena Magda. "Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

Stanić, Magdalena Magda. "Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

Stanić, M. M. (2018). 'Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 30.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

Stanić MM. Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2018 [pristupljeno 30.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

M. M. Stanić, "Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.