prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića

Matković, Martina
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Matković, M. (2017). Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

Matković, Martina. "Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

Matković, Martina. "Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

Matković, M. (2017). 'Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

Matković M. Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

M. Matković, "Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.