završni rad
Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića

Martina Matković (2017)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad...

Matković, M. (2017). Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

Matković, Martina. "Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

Matković, Martina. "Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

Matković, M. (2017). 'Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 22.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

Matković M. Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 22.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640

M. Matković, "Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640