Golubić, P. (2024). Incidencija poremećaja u prehrani nakon pandemije Covid-19 (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:232107
Golubić, Paula. "Incidencija poremećaja u prehrani nakon pandemije Covid-19." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:232107
Golubić, Paula. "Incidencija poremećaja u prehrani nakon pandemije Covid-19." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:232107
Golubić, P. (2024). 'Incidencija poremećaja u prehrani nakon pandemije Covid-19', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:232107
Golubić P. Incidencija poremećaja u prehrani nakon pandemije Covid-19 [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2024 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:232107
P. Golubić, "Incidencija poremećaja u prehrani nakon pandemije Covid-19", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:232107