prikaz prve stranice dokumenta Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije

Milak, Oriana
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Milak, O. (2024). Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100

Milak, Oriana. "Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100

Milak, Oriana. "Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100

Milak, O. (2024). 'Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100

Milak O. Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2024 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100

O. Milak, "Smanjenje širenja štetnika uz pravilno zbrinjavanje otpada prehrambene industrije", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:914100

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.