Škrlin Batina, K. (2023). Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502
Škrlin Batina, Karolina. "Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502
Škrlin Batina, Karolina. "Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502
Škrlin Batina, K. (2023). 'Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502
Škrlin Batina K. Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502
K. Škrlin Batina, "Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502