prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika

Škrlin-Batina, Karolina
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Škrlin Batina, K. (2023). Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502

Škrlin Batina, Karolina. "Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502

Škrlin Batina, Karolina. "Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502

Škrlin Batina, K. (2023). 'Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502

Škrlin Batina K. Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2023 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502

K. Škrlin Batina, "Utjecaj Mediteranske prehrane kao dio zdravstvene skrbi kardioloških bolesnika", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:275502

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.