Komarica, R. (2021). Važnost HACCP sustava u postupcima konzerviranja hrane (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:934786
Komarica, Renato. "Važnost HACCP sustava u postupcima konzerviranja hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:934786
Komarica, Renato. "Važnost HACCP sustava u postupcima konzerviranja hrane." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:934786
Komarica, R. (2021). 'Važnost HACCP sustava u postupcima konzerviranja hrane', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:934786
Komarica R. Važnost HACCP sustava u postupcima konzerviranja hrane [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2021 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:934786
R. Komarica, "Važnost HACCP sustava u postupcima konzerviranja hrane", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:934786