Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Metode prevencije nastajanja otpada od hrane

Josipa Radovčić (2020)
Zdravstveno veleučilište
Citirajte ovaj rad

Radovčić, J. (2020). Metode prevencije nastajanja otpada od hrane (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić, Josipa. "Metode prevencije nastajanja otpada od hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić, Josipa. "Metode prevencije nastajanja otpada od hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić, J. (2020). 'Metode prevencije nastajanja otpada od hrane', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 03.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić J. Metode prevencije nastajanja otpada od hrane [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 03.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

J. Radovčić, "Metode prevencije nastajanja otpada od hrane", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.