Radovčić, J. (2020). Metode prevencije nastajanja otpada od hrane (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376
Radovčić, J. (2020). 'Metode prevencije nastajanja otpada od hrane', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376
Radovčić J. Metode prevencije nastajanja otpada od hrane [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376
J. Radovčić, "Metode prevencije nastajanja otpada od hrane", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376