prikaz prve stranice dokumenta Metode prevencije nastajanja otpada od hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Metode prevencije nastajanja otpada od hrane

Radovčić, Josipa
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Radovčić, J. (2020). Metode prevencije nastajanja otpada od hrane (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić, Josipa. "Metode prevencije nastajanja otpada od hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić, Josipa. "Metode prevencije nastajanja otpada od hrane." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić, J. (2020). 'Metode prevencije nastajanja otpada od hrane', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Radovčić J. Metode prevencije nastajanja otpada od hrane [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

J. Radovčić, "Metode prevencije nastajanja otpada od hrane", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:696376

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.