Lovrić, K. (2019). Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272
Lovrić, Kristina. "Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272
Lovrić, Kristina. "Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272
Lovrić, K. (2019). 'Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272
Lovrić K. Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272
K. Lovrić, "Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272