Matković, M. (2017). Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640
Matković, Martina. "Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640
Matković, Martina. "Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640
Matković, M. (2017). 'Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640
Matković M. Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640
M. Matković, "Ispitivanje prisutnosti Staphylococcus aureus u gotovim obrocima hrane iz vrtića", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:429640