prikaz prve stranice dokumenta Utvrđivanje prisutnosti lizozima u prehrambenim proizvodimia ELISA tehnikom
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Utvrđivanje prisutnosti lizozima u prehrambenim proizvodimia ELISA tehnikom

Novak, Luka
Zdravstveno veleučilište

Citirajte ovaj rad

Novak, L. (2020). Utvrđivanje prisutnosti lizozima u prehrambenim proizvodimia ELISA tehnikom (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:030456

Novak, Luka. "Utvrđivanje prisutnosti lizozima u prehrambenim proizvodimia ELISA tehnikom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:030456

Novak, Luka. "Utvrđivanje prisutnosti lizozima u prehrambenim proizvodimia ELISA tehnikom." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:030456

Novak, L. (2020). 'Utvrđivanje prisutnosti lizozima u prehrambenim proizvodimia ELISA tehnikom', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:030456

Novak L. Utvrđivanje prisutnosti lizozima u prehrambenim proizvodimia ELISA tehnikom [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:030456

L. Novak, "Utvrđivanje prisutnosti lizozima u prehrambenim proizvodimia ELISA tehnikom", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:030456

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.