Barbir, T. (2019). Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096
Barbir, Tihana. "Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096
Barbir, Tihana. "Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka." Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096
Barbir, T. (2019). 'Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka', Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096
Barbir T. Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2019 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096
T. Barbir, "Označavanje meda i mednih mješavina, te ograničenja i opasnosti od dodavanja određenih sastojaka", Undergraduate thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:468096