prikaz prve stranice dokumenta Zdravstvena njega bolesnika s operativnim zahvatom na žući - usporedba komplikacija kod različitih kirurških pristupa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Zdravstvena njega bolesnika s operativnim zahvatom na žući - usporedba komplikacija kod različitih kirurških pristupa

Stojanović, Petar
University of Applied Health Sciences

Cite this document

Stojanović, P. (2020). Zdravstvena njega bolesnika s operativnim zahvatom na žući - usporedba komplikacija kod različitih kirurških pristupa (Master's thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:105906

Stojanović, Petar. "Zdravstvena njega bolesnika s operativnim zahvatom na žući - usporedba komplikacija kod različitih kirurških pristupa." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:105906

Stojanović, Petar. "Zdravstvena njega bolesnika s operativnim zahvatom na žući - usporedba komplikacija kod različitih kirurških pristupa." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:105906

Stojanović, P. (2020). 'Zdravstvena njega bolesnika s operativnim zahvatom na žući - usporedba komplikacija kod različitih kirurških pristupa', Master's thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 15 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:105906

Stojanović P. Zdravstvena njega bolesnika s operativnim zahvatom na žući - usporedba komplikacija kod različitih kirurških pristupa [Master's thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2020 [cited 2024 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:105906

P. Stojanović, "Zdravstvena njega bolesnika s operativnim zahvatom na žući - usporedba komplikacija kod različitih kirurških pristupa", Master's thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:105906

Please login to the repository to save this object to your list.